Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sofia Coppola doet het met Louis Vuitton

Door Tiany op 24.02.2009

De lovely Sofia Coppola, die ooit ons hartje wist te veroveren met de Oscar-winning film "Lost in Translation" en die nadien uitpakte met de poederige en met macarons overladen movie "Marie Antoinette", heeft haar debuut gemaakt in "ontwerpers-nation"! Voor niemand minder dan het huis Louis Vuitton ontwierp ze als gastontwerper een stijlvolle accessoire collectie bestaande uit soepele handbags, very nice cluthes & retro looking schoentjes om "U" tegen te zeggen...kortom weeral een aantal items die ik maar al te graag in mijn kast zou willen zien belanden...

Deze wanna-have collectie zal vanaf maart 2009 in de Louis Vuitton shops te koop zijn. Je kan dus al op voorhand beginnen sparen...Ik van mijn kant hoop nog steeds op het winnend Euro Millions lotje, want mijn wish list voor 2009 is inmiddels al zodanig lang, dat ik zonder lottowinst vrees dat ik een bank zal moeten overvallen of zo ;o)

sofia_tas_01

sofia_02

page loaded