Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ook Schuivers tijdens London Fashion Week!

Door Tiany op 24.02.2009

Waarschijnlijk heeft Prada een half jaar geleden de toon gezet met torenhoge schoenen die voor de nodige valpartijtjes zorgden, want sinds de start van de fashion weeks in New York hebben we toch al de nodige uitschuivers gemeld (denk aan de show van Hervé Léger en de blote voetjes tijdens de show van Brian Reyes). De London Fashion Week blijft ook niet bespaard van wat ik ondertussen gedoopt heb als de "killer heels terror", want geef toe als model zou je voor minder nachtmerries hebben! Tijdens de show van Basso & Brooke bleken de schoentjes zooooo hoog te zijn dat de modellen niet anders konden dan aan een schildpadden tempo de catwalk af te gaan. Bij Eley Kishimoto nam een model het zekere voor het onzekere en trok ze haat stelten gewoon uit!

Schuiverslondon_03Schuiverslondon_04 Killer stelten @ Basso & Brooke

Schuiverslondon_01Schuiverslondon_02 Bye Bye Killer Shoes!

page loaded