Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Chung doet een ‘New Lookske’

Door Lies op 24.02.2009

De Britse modeketen New Look heeft een nieuwe muze voor de SS09 campagne! En dat is niemand minder dan Alexa Chung. Nu, dat doet misschien eerder een wenkbrauwtje fronsen dan een belletje rinkelen, maar daarvoor heb je altijd Belmodo.tv nog uiteraard, jouw meest trouwe fashion-informant! ;o)

Alexa Chung is een Britse schone, die vroeger menig catwalk onveilig maakte, en onlangs nog die van Vivienne Westwood op de London Fashion Week. Maar Alexa is ook kunstenares en presentatrice voor oa MTV. Het is een beetje een rebelse chick eigenlijk en een absolute trendsetter, we like! Ah ja, en het bijhorende bekende vriendje is Alex Turner, zanger van The Arctic Monkeys, we like more!

Fotograaf van dienst is de jonge Brit Matt Irwin, ook geen nobele onbekende in het modewereldje. Topmagazines als de Russische en Japanse Vogue stonden al te springen om zijn foto's te publiceren en hoogst crediebele modefiguren als Anna Wintour, Agyness Deyn en Alice Dellal (dat ene model met half-bros-half-lang-kapsel) passeerden al langs de lens van deze getalenteerde wonderboy!

De officiële New Look beelden zijn nog niet vrijgegeven, maar wij laten hier toch al een paar van Alexa Chungs leukste outfitjes zien. We like her style! Maar dat is wel duidelijk zeker?!

alexa_110x198_2alexa_110x198_3alexa_110x198_1

page loaded