Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Langverwachte Sienna & Savannah Miller Show

Door Tiany op 23.02.2009

De zusjes Miller hadden al in december aangekondigd dat ze hun collectie zouden showen tijdens de London Fashion Week en zo gezegd zo gedaan. De Twenty8Twelve creaties werden gisteren de catwalk opgestuurd met op de frontrow heel wat celebs als Roisin Murphy, Alexa Chung en ontwerper Matthew Williamson die trots toekeek op de creaties van Sienna, zijn grootste fan!

Twenty8Twelve_04 Twenty8Twelve_05

De Twenty8Twelve collectie is te omschrijven als "very Sienna", met heel wat denim, cropped jackets & rock chick style. Verder ook nog heel wat strakke mini jurkjes in opvallende kleuren maar ook donkere hot pants en leren jasjes in mooie rijkelijke stoffen. Deze day-to-night collectie vraagt echter wel om een "Sienna body", want alles zit lekker strak om het lijf!

Twenty8Twelve_01Twenty8Twelve_02Twenty8Twelve_03

Twenty8Twelve_07

page loaded