Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-Star watch the stars

Door Angelique op 21.02.2009

G-star_400x200

G-Star at NY Fashion Week betekent voor komende fall/winter een stoere look. Het label focust zich voor het najaar op een mix van zachtere stoffen zoals kasjmier en zijde in combinatie met oversizede denimbroeken.

Bekijk de runway hier bij Tiany.tv op Belmodo.tv!

Na de show introduceerde het label ook zijn nieuwe gezicht, Benicio del Torro. De topacteur is bekend van zijn glansrollen in o.a. Che, Sin City, Traffic (waarvoor hij voor beste bijrol een Oscar won) en vele andere kaskrakers.  De ster droeg de lyrics van Joy Divion’s song Candidate voor. Een vette knipoog naar de film Control van de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn, die ook aanwezig was want hij nam de G-Star zomercampagne voor zijn rekening.

En nog meer sterren gespot op de eerste rij bij G-Star at NY Fashion Week : Natascha Bedingfield, Mischa Barton en Rufus Wainwright waren ook onder de indruk!

antoncorbijn_220x300Anton Corbijn & acteur Toby Kebbel
natascha_220x300Natasha Bedingfield
mischa_rufus_220x300Mischa & Rufus

page loaded