Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De NY Fashion Week Killer Heels

Door Tiany op 20.02.2009

Afgelopen week lieten we jullie al weten dat de catwalk werkelijk een "warzone" kan zijn, waar modellen hun uiterste best moeten doen om hun nek niet te breken op de torenhoge hakken. Tijdens de show van Hervé Léger maakten enkele modellen al kennis met de runway, maar de ultieme "killer shoes" show was ongetwijfeld die van Brian Reyes. Waar heel wat modellen uiteindelijk de beslissing namen om op de catwalk hun voetjes te verlossen van de niet te harden by Reyes Manolo Blahnik's - en te bedenken dat SJP heel New York ermee heeft rondgewandeld!

bryan_reyes_01bryan_reyes_03bryan_reyes_04

De schoentjes bleken zodanig oncomfortabel te zijn, dat tijdens de finale werkelijk alle modellen op blote voetjes op de catwalk paradeerden.

bryan_reyes_06

page loaded