Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Carine Roitfeld begaat een Wintour’ke

Door Tiany op 20.02.2009

Anna Wintour is ondertussen legendarisch geworden om het gebruik van haar Chanel "shades"! Van zodra een modeshow van start gaat, bedekt haar bril onherroepelijk haar ogen...noem het een efficiënte manier om niet aan rimpels te komen, of whatever! Wij begrijpen deze handeling nog steeds niet, maar bon! Nu blijkt het gebaar ook nog eens besmettelijk te zijn want gisteren werd ook de Franse Vogue hoofdredactrice Carine Roitfeld gesignaleerd met pilotenbril tijdens de show van Calvin Klein! 

carine_wintourke_03

Wij vermoeden dat de lady een beetje last had van "wallen", aangezien ze de nacht voordien flink had gefeest tijdens de vernissage van zoon Vladimir Restoin - Roitfeld. Good looking Vladimir vierde de opening van zijn expo waar je fotografisch werk kan bekijken van 3 bevriende fotografen en waar zowat heel de fashionscene aanwezig was. Mama Roitfeld is naar eigen zeggen zodanig fier op zoonlief dat ze zich daarom een beetje heeft laten gaan...met een "Wintour'ke" als gevolg ;o)

carine_wintourke_01 Suzy Menkes & The Roifeld's

carine_wintourke_02 Vladimir & Mario Testino

carine_wintourke_04 Vladimir & Mary-Kate & Salim Langatta

page loaded