Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Atelier 11 & Mo Ka guerilla store

Door Lies op 20.02.2009

moka_atelier11_220x198_1moka_atelier11_220x198_2

Wat gebeurt er wanneer het Brusselse design- en conceptbureau Mo Ka en Antwerps juwelencollectief Atelier 11 de hoofden samensteken? Een fantastische limited edition juwelencollectie ziet het daglicht, én een nieuwe guerilla store in Brussel! Belmodo.tv was erbij op de kick-off gisteren in Brussel. Veel 'schoon volk' en Tim Vanhamel behind the decks!

Atelier 11 staat altijd garant voor mooie, interessante en überhippe juwelen en ook dit maal zagen we dat het goed was! De collectie bestaat uit lichtgevende juwelen in edelmetaal, en hebben very cute vormpjes, zoals een klein schaartje, of tl-buisjes: veel origineler dan het conventionele hartje! Mo Ka is ook niet aan haar proefstuk toe want het bureau werkte in het verleden al samen met grote namen als Tim Van Steenbergen.

De juwelen kan je vanaf vandaag, vrijdag 20 februari, tot donderdag 12 maart shoppen in de guerilla store in de Vlaanderenstraat in Brussel. Maar wie liever een juweeltje shopt vanachter zijn computer, surft best eens langs http://www.moka.be/!
En dat het niet alleen bij juwelen blijft, kunnen we jullie al verklappen. Dat het zou gaan om kledij én meubilair, ook. Maar het exacte wie, wat, waar en wanneer lees je ASAP hier op Belmodo.tv!

Guerilla store Atelier11 en Mo Ka
Vlaanderenstraat 124
1000 Brussel02/346.34.45

MoKa_Movie_220x110Bekijk hier bij Tiany.tv op Belmodo.tv de Mo Ka Movie en ontdek de collectie!

page loaded