Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Home Collection goes online!

Door Tiany op 19.02.2009

H&M verovert niet alleen onze garderobe met "portefeuille vriendelijke" creaties waar we helemaal happy van worden, vanaf nu mag je je ook voorbereiden op een invasie H&M goodies in je interieur, want de H&M Home Collection is eindelijk verkrijgbaar weliswaar via de online shop! De Zweedse verslavende modeketen pakt uit met een collectie voor je interieur die echt enorm is, met voor ieders wat wils. Of je nu van kleur, geometrische figuren, ecologische materialen of gewoon van het klassieke houdt, ze hebben het allemaal weer in huis en zoals gewoonlijk aan de typische budgetvriendelijk prijzen van H&M! 

online shoppen kan via www.hm.com

hmhome_01

hmhome_02

page loaded