Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jil Sander Juwelen

Door Tiany op 18.02.2009

Jil Sander goes bling bling en brengt een exclusieve collectie juwelen die voor de finishing touch zal zorgen van de cleane en ohh zo esthetische creaties van ontwerper Raf Simons. Zoals we van het huis mochten verwachten worden de delicate juwelen gemaakt uit edele en mooie materialen als geel, roze en witgoud met de nodige diamanten, quartz, topaas, ametisten en parels. Het Italiaanse juwelenhuis Damiani zal instaan voor de know-how rond het maken van juwelen met Raf Simons uiteraard als creative director.

JS_juwelen_01JS_juwelen_02

De schitterende sieraden zijn weliswaar niet direct een typisch product voor Jil Sander, maar Raf Simons is naar het schijt in de wolken dat hij juwelen mag ontwerpen. Wat wel typisch is voor het huis zijn in feite de creaties zelf: ze zijn gesofisticeerd, ultra modern en stralen met al die mooie diamanten pure luxe uit. Helaas moet je het kanaal oversteken om de Jil Sander juwelen te kopen, want ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Browns in Londen. 

page loaded