Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Obsession

Door Tiany op 17.02.2009

De wondere wereld van de technologie heeft eindelijk kennis gemaakt met de fashion wereld met als resultaat een wanna-have "digitale clutch", genaamd de HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition. Het wonder mooie laptopje werd ontworpen door Vivienne Tam; het is zalig klein, een lichtgewicht, fashionably rood en versierd met een pioenrozen print! Wat wil een lady nog meer?! Binnenkort kan je dus in stijl het wereld wijde web betreden, je mails checken en je werk doen vanop de frontrow...de natte droom van de high-tech fashionista's (like me) is eindelijk een feit!   

HP_Vivienne_tam_01

De HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition is nog niet te koop in België, maar lang zal het niet meer duren en voor wie niet kan wachten is www.shopping.hp.com the place to be!

HP_Vivienne_02 

HP_Vivienne_03

page loaded