Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Slip and Slide at NY Fashion Week

Door Tiany op 17.02.2009

NY Fashion Week heeft niet alleen te kampen met minder fancy shows, minder celebs en Bud beer achter de schermen in plaats van champagne, maar ook met té hoge killer heels die hier en daar voor de nodige valpartijen zorgen. Zo waren er enkele incidenten tijdens de Hervé Léger show waar zeker 3 modellen kennis maakten met de "warzone" genaamd catwalk! Max Azria steekt de schuld op de gladde houten vloer en gelukkig was het huis ook niet al te kwaad om de valpartijen van de jonge modellen. Over de collectie kunnen we weer zeggen dat de jurkjes er weer erg funky & to-die-for uitzagen!!! Bij deze dus wederom sponsors gezocht die mij na "de bevalling" kunnen helpen aan zo'n juweeltje van een jurkje!

slipandslide_01slipandslide_02slipandslide_03

page loaded