Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olsen collectie nu ook in Europa

Door Tiany op 16.02.2009

elis_and_james_01

Elizabeth & James aka het merk van de Olsen Twins is nu ook eindelijk te verkrijgen in ons Belgiëlandje. Weliswaar moet je het bestellen via  www.my-wardrobe.co.uk, maar kom dat is toch al iets goedkoper dan een allez-retour New York om de Bloomingdale's shops leeg te plunderen. 

elis_and_james_05

Wat de looks van deze collectie betreft moeten we toegeven dat de tweeling wel degelijk van mode afweet. Wij zijn al fan van de geweldige vestjes en blazers, de jurkjes, topjes en hemdjes zijn enerzijds androgyne, maar door de snit toch ultra vrouwelijk. Het geheel is very stylish en uiteraard ook heel erg geïnspireerd op de garderobe van de de fashion mini ladies! Nog een out-of-bed kapsel, massa's eyeliner & killer heels en de je hebt de Olsen look helemaal te pakken.  

elis_and_james_02elis_and_james_03elis_and_james_04

page loaded