Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Live at NY Fashion Week

Door Angelique op 16.02.2009

Lange rijen Amerikaanse fashionista’s in killer heels met dure designerkleding, celebs (wel minder als andere jaren), héél veel pers en natuurlijk de nieuwe FW 09 collecties, welkom op de NY Fashion Week!

abaete_110x250_1abaete_110x250_2abaete_110x250_3

Voor Belmodo.tv begon de meest fashionable week van het seizoen met een bezoek aan de show van Abaeté. In de hippe buurt Chelsea stelde de Frans-Amerikaanse Laura Poretzky haar winter 2009 collectie voor. Er passeerde slechts één colour block jurk op de catwalk – het trademark van Abaeté – want Laura besloot nieuwe dingen uit te proberen. Dat doet ze met succes: vooral de superchique en geraffineerd mannelijke tuxedojassen waren top.

charlotteronson6_220x198_2charlotteronson6_220x198_3charlotteronson6_220x198_4charlotteronson6_220x198_1

Een stuk spannender was de show van Charlotte Ronson. Na onszelf een zitje toegeëigend te hebben, bleek dat we slechts enkele meters verwijderd waren van de DJ booth, waar de zus van Charlotte Ronson en lover van Lindsay Lohan, Samantha Ronson, de plaatjes aan elkaar stond te draaien. Het duurde natuurlijk niet lang vooraleer La Lohan haar opwachting maakte, die het duidelijk naar haar zin had. Check de foto's!!! Wat er op de catwalk gebeurde? Veel ritsen en erg donkere lipstick, maar ook een interessante combinatie van rock chicks en retro ladies. De retro trend zet zich verder!

lindsay_220x198_1lindsay_220x198_2

Vrijdag was dus al meteen goed gevuld, met als laatste stop een bezoek aan de Alexander McQueen for Target market: een magazijn dat voor het weekend werd omgebouwd tot een vlooienmarkt, maar dan wel één waar enkel Alexander McQueen te krijgen was. Die ontwierp voor Amerikaanse supermarkten een kledinglijn, waarin zijn kenmerkende prints -zwarte bliksems op fuchsia en grijze piraten op donkerblauw- verwerkt zaten.

target_220x198_1target_220x198_4target_220x198_5target_220x198_2

De pers werd vrijdagavond al uitgenodigd voor een preview en sloeg toe als bezeten: van het grijze bliksemkleedje was na en uur al geen spoor meer te bekennen... [tekst & foto's: Stephanie Duval]

page loaded