Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glasjuweel opent shop in Gent

Door Angelique op 15.02.2009

Elisabeth Leenknegt, bezielster en ontwerpster van Glasjuweel heeft ons net het goede nieuws gemeld dat ze een eerste shop opent in Gent. De opening is gepland begin april van dit jaar. Belmodo.tv kijkt erg uit naar deze eerste Glasjuweel store want dit accessoirelabel is op en top funny!

champion_220x198snoepjesring_220x198

Elisabeth maakt unieke juwelen en dat doet ze aan de hand van een glasblaastechniek. Het zijn juwelen die een goede portie humor uitstralen, met heel veel kleur en bijzondere vormen. Denk maar aan de paddestoelring, supercutie! De vorige collectie 'Sweet Memorie' is geïnspireerd op snoep en de nieuwe collectie 'Pop' verwijst naar champagne & caviar met een special thanx to radio Modern trio The Modernettes.

glasjuweel_200x300_1halssnoer_200x300ringmetsnoep_200x300glasjuweel_200x300_2

Retrojuwelen met een grappige, actuele kijk op de toekomst, Belmodo.tv loves it! Als je wil weten waar je deze juwelen kan scoren, klik dan hier !

En we houden jullie uiteraard op de hoogte, waar en wanneer de eerste Glasjuweel shop in Gent zal opengaan!

page loaded