Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cover ladies GEZOCHT!

Door Tiany op 13.02.2009

Collega fashionlover, stylist en schatje van een meneer Jani Kazaltzis (aka Mr. Mooi Bloot) pakt in april uit met "DOEN! Jouw vorm, Jouw stijl, Jouw leven" een boek waarbij hij vrouwen leert afstappen van de zogenaamde ideale maten. Met deze mode bijbel vol handige tips & tricks onthult Jani de geheimen van de juiste outfit voor jouw figuur...een filosofie waar wij helemaal achter staan, aangezien er voor elke lady wel de nodige lingerie, kledij en accessoires bestaan die voor de juiste proporties kunnen zorgen.   

Dit must-have boekje is al helemaal geschreven en voorzien van het nodige beeldmateriaal, maar wat nog ontbreekt is een cover en daarvoor is onze Jani op zoek naar vier dames die samen met hem op de cover willen staan. Of je nu dik, dun, jong of oud bent...het maakt niet uit zolang je maar een leuke uitstraling hebt kom je in aanmerking. Surf dus snel naar www.opdecovermetjani.be en wie weet prijk je binnenkort voor eeuwig op de cover van dit nu al legendarisch boekje!

DOEN! Jouw vorm, Jouw stijl, Jouw leven verschijnt in april dus bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, we'll keep you posted!

cover_doen_01

    page loaded