Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michelle Obama strikes a Vogue

Door Tiany op 12.02.2009

America's First Lady prijkt op de cover van de maart editie van de Amerikaanse Vogue en hiermee is Michelle Obama de tweede presidentsvrouw in de geschiedenis die de eer heeft het modemagazine te sieren. Wat weer als een rumour begon is ondertussen een feit, want de cover zelf waar Michelle Obama stijlvol op staat te wezen doet ondertussen de ronde en aangezien we heel graag je mening horen, krijg je bij deze de Obama Vogue cover voorgeschoteld zodat je zelf kan oordelen wat je ervan vindt!  

Voor wie van de nodige details houdt kunnen we ook alvast melden dat fotografe van dienst niemand minder dan Annie Leibovitz was en dat Michelle creaties draagt van haar favoriete ontwerpers. Op de cover een fucchsia jurk van Jason Wu, de man die ook haar wit kleed maakte voor de presidentiële inhuldiging, maar ook creaties van Narciso Rodriguez en zelfs een lovely twinset van J. Crew! The lady has got style wat mij betreft en check out her biceps! Dat willen we toch allemaal ;o)

vogue_obama_01

vogue_obama_02

vogue_obama_03

page loaded