Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hello Kitty: the revival!

Door Tiany op 11.02.2009

Hello Kitty blijft inspireren en daar kan een Kitty lover als mezelf alleen maar heel blij om zijn! Speciaal voor de lancering van de M.A.C. Hello Kitty collectie (waar we je van op de hoogte houden!) lieten heel wat very known designers zich van hun meest Kitty kant zien! Resultaat: heel wat wanna-have jurkjes & outfitjes waar je nu al op kan bieden via eBay. Of wat dacht je van een Hello Kitty Hervé Léger, Zac Posen, Malandrino of Emanuel Ungaro? Ja, inderdaad...to die for en ongetwijfeld zal ik daardoor binnenkort gekluisterd zitten aan mijn eBay in de hoop dat mijn bod hoog genoeg wordt bevonden!

ebay_kitty_02

Deze stijlvolle Kitty jurkjes en outfitjes worden nog tot 19 februari geveild op eBay en met de opbrengst steun je het Museum van de Fashion Institute of Technology in New York, weeral een mooie reden om je zotte uitgave te rechtvaardigen!

ebay_kitty_01

page loaded