Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mango pakt weer uit met lovely ladies!

Door Tiany op 09.02.2009

Mango is weer zeer straf bezig als het op gezichten aankomt! Ze pakken voor de zomer van 2009 niet alleen uit met funky lady Dakota Johnson (ook wel bekend als de dochter van Melanie Griffith & Don Johnson) en de zusjes Cruz, maar ook met beauty Julia Restoin- Roitfeld. En deze naam zal wel een belletje doen rinkelen, want lady Julia is niemand minder dan de dochter van French Vogue editor, Carine Roitfeld. Mini Roitfeld doet het trouwens zeer goed in campagne land, want naast Mango, doet ze het deze zomer ook nog voor Gap, Tom Ford, Rock & Republic en Accessoirize....you go girl!!

mango_faces_01

Dakota geeft de Mango jeans collectie de nodige Rock 'n Roll terwijl de ladies Cruz weer voor black & white gaan.

mango_faces_02mango_faces_04

Mini Roitfeld looking classy!

page loaded