Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LOVE by Wouters & Hendrix

Door Tiany op 09.02.2009

De dag van de liefde krijgt dankzij Wouters & Hendrix een extra dimensie in de vorm van een geweldig wanna-have halsketting met hartje van massief goud en een fonkelend diamantje! Zoals gewoonlijk lieten de dames van Wouters & Hendrix zich inspireren door de oude doos en dus door de nodige antieke juweeltjes. Het romantisch hebbeding kan je speciaal voor de dag der geliefden langs beide zijden laten graveren, is verkrijgbaar in wit en geel goud en exclusief te koop bij de Wouters & Hendrix Goldstore in de Lange Gasthuisstraat 13a in Antwerpen. Bovendien moet je ook weten dat deze LOVE ketting een limited edition is... Run Baby!

                         love_by_WH

page loaded