Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova & haar ETAM

Door Tiany op 08.02.2009

We hadden al eerder berichten de wereld uitgestuurd dat model en natural beauty Natalia Vodianova in zee zou gaan met de Franse lingerie fabrikant Etam voor uiteraard een collectie lingerie en swimwear. Het resultaat van deze samnewerking werd afgelopen vrijdag de catwalk opgestuurd en we love it...a lot! "Natalia pour Etam" zal je vanaf april in de Etam shops kunnen shoppen en de prijzen zijn uiteraard zeer aantrekkelijk. Natalia zal 3 jaar lang ambassadrice zijn van het Franse lingerie label en dat betekent dat we de komende jaren heel wat lovely & sexy creaties mogen verwachten.

Bij deze krijg je alvast een preview van wat wij binnenkort in de Etam shops willen scoren!  

etam_vodianova_01 etam_vodianova_04

etam_vodianova_02 etam_vodianova_05_

page loaded