Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op reis met Viktor&Rolf

Door Lies op 04.02.2009

Dat Viktor&Rolf reistassen zouden ontwerpen voor het Samsonite Black Label, is voor jullie al oud nieuws uiteraard! Maaaaaarrrr....(tromgeroffel)..het is zover, want op dinsdag 10 februari wordt de collectie gelanceerd in de Parijse modetempel Colette.

All over the internet werd er al maanden gespeculeerd over het mogelijke resultaat van deze samenwerking. Zo dacht iedereen te weten dat Viktor&Rolf ook hier hun surreële vormen zouden doorvoeren, met tassen in de vorm van Russische popjes, violen, koekoeksklokken, enz...Maar onze twee geadoreerde noorderburen zouden niet het brilliante duo zijn dat ze zijn, als ze zo voorspelbaar waren! Dus deden ze iets helemaal anders! En eerlijk gezegd: we're happy! Want wij van Belmodo.tv al ons hoofd aan het breken over hoe we onze bagage goed konden schikken in een viool...Geef toe: niet simpel!

Het resultaat is dus een praktische en superclassy reiscollectie, die op het eerste zicht gewoon very ladylike is. Viktor Horsting en Rolf Snoeren lieten zich inspireren door de reizende jetset in de jaren '50 en '60. Maar Viktor&Rolf zouden Viktor&Rolf niet zijn zonder daarin ook nog eens hun eigen humor te verwerken. En dat zal je merken als je nog eens een 'closer look' werpt.

viktor_rolf_campagne_220x300viktor_rolf_samsonite_220x300

Volgens Belmodo.tv een succes, deze collectie. Wij gaan alvast een Viktor&Rolf beautycase bestellen (ai nee, nog een weekje wachten!). De collectie zal naast Colette in Parijs gelukkig ook te verkrijgen zijn in alle Samsonite Black Label stores en verkooppunten!

page loaded