Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een Kate Mosske doen

Door Angelique op 03.02.2009

Ondanks dat het nog bijzonder goed gaat met Kate Moss en haar jobaanbiedingen, denkt dit -toch al wat rijpere- topmodel aan een volgende carrièremove!

De 35-jarige schone liet in 2003 haar paaldanskunsten aan de wereld zien in ' I Just Don't Know What To Do With Myself' van The White Stripes en speelde meermaals de hoofdrol in de Agent Provocateur campagnefilmpjes. Dus een volgende stap is snel gezet, natuurlijk...And ofcourse, gaat Kate niet zelf zitten wachten tot er een eerste aanbieding binnenkomt, oh nee...ze heeft de regisseur van die AP- filmpjes Mike Figgis en haar vriend, The Kills frontman, Jamie Hince al meteen aan het werk gezet. Beide mannen zijn nu voor Miss Moss in New York en Hollywood aan het lobbyen.

kate_moss_AP_220x198kate_moss_jamie_220x198

'Een Kate Mosske doen', noemen we dat! Want geef toe, hoeveel madammen kennen we, die "all-over-the-place" zijn én steeds elke opdracht binnenhalen die ze willen, dan nog eens dik betaald worden, dan eens een keertje in opspraak komen  maar toch overal geliefd blijven en nog constant de HOT-stempel krijgen ook! Smarty Katy ;o)

Dus ook die Hollywood dream zien wij al uitkomen hoor...én Belmodo.tv houdt jullie op de hoogte wanneer we massaal naar de cinema moeten crossen om Kates debuut op het witte doek te zien natuurlijk!

page loaded