Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel campagne hype

Door Tiany op 03.02.2009

De eerste beelden van de Chanel spring summer 2009 campagne duiken hier en daar al op en die kunnen we uiteraard niet zomaar ongezien laten! Manusje van alles Mr. Karl Lagerfeld is fotograaf van dienst, mijn adoratie & respect voor de man groeit dan ook met de dag! Ik bedoel, Keizer Karl moet wel haast 75 zijn en op die leeftijd presteert hij het alsnog om talrijke prachtige collecties neer te zetten voor Chanel, Fendi en zijn eigen Karl Lagerfeld collectie. Daarnaast maakt hij ook films en is fotograferen nog een van zijn passies waardoor hij al talrijke campagnes voor Chanel in beeld heeft gebracht...doe het hem maar na! Respect mister! Model voor deze de spring/summer campagne is the very beautiful Heidi Mount en voor meer prachtige beelden behind the scenes surf je best even naar www.chanel.com

chanel_heidi_03

chanel_heidi_02

chanel_heidi_01

page loaded