Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls From Omsk voor JBC

Door Angelique op 02.02.2009

Girls From Omsk is all over the place & we love it! Na de GFO Kipling collectie kan je dit seizoen ook bij JBC het Belgische label shoppen!

Multiplied04Multiplied05

Valeria Siniouchkina en haar partner Philippe Koeune, zagen een samenwerking met JBC onmiddellijk zitten. “We zijn om verschillende redenen in zee gegaan met JBC”, zegt Philippe Koeune, die instaat voor het artwork van Girls from Omsk en die ook alle prints van de 'Multiplied' collectie ontworpen heeft.
”Het feit dat een grote naam als Walter Van Beirendonck al geruime tijd samenwerkt met JBC boezemde ons vertrouwen in. De doelgroep die deze Belgische keten voor ogen heeft met MULTIPLIED, klopt volledig met onze doelgroep en onze stijl. We houden van een sportieve touch met een vleugje humor. En last but not least is er de naambekendheid. Als je voor een keten werkt, bereik je een heel breed publiek en dat is goed voor je bekendheid. We hebben carte blanche gekregen van JBC. Voor een keten werken heeft vele voordelen: we moesten ons niets van de praktische organisatie aantrekken, zoals de opvolging van de productie en de distributie. Op die manier konden we ons volledig focussen op de creatie, wat voor een ontwerper een echte luxe is.”

'Multiplied' omvat zowel vrouwelijke stukken als streetwear of, zoals Anne-Marie Loos, head of design van JBC, het verwoordt: “de collectie is zowel bedoeld voor Chiromeisjes als voor hiphop girls”. Ze is uitgevoerd in paars, flessengroen, zwart, wit en grijs. Alle prints werden exclusief ontworpen voor MULTIPLIED. Zoals de print van de eenhoorn die doet dromen, de ogenprint of de graffiti bedrukking. De kledij heeft een twist maar is nooit echt extravagant. De modellen en pasvormen zijn aangepast aan de leeftijd en vallen heel comfortabel dankzij de jersey materialen. De collectie bestaat uit 14 stuks en staat op zich, maar ze kan ook gecombineerd worden met jeanswear. De prijzen zijn uiteraard aangepast aan jonge budgetten. Lovely!

Voià, de 'Multiplied' collectie hangt binnenkort bij JBC in de rekken en als GFO-fan wilden wij van Belmodo.tv jullie dit als eerste melden ;o)

page loaded