Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sporty designertalent gezocht

Door Angelique op 01.02.2009

Belmodo.tv heeft net een sport newsflash met fashiongehalte binnengekregen!

Fans van Rode Duivel Vincent Kompany krijgen de unieke kans om de voetbalschoenen van de speler te ontwerpen op NIKEiD.com. Hij zal de schoenen dragen in de interland België vs. Bosnië-Herzegovina op 28 maart 2009.

Je kan tot vrijdag 13 februari je creatie insturen. Vincent Kompany kiest uiteraard zelf het winnende ontwerp uit. En de bekende voetballer geeft zijn fans een tip mee: “Het meest belangrijke in een schoen is de vorm en het comfort, maar ik heb ook oog voor het creatieve en het artistieke in het ontwerp. De fan die me het beste kent, zal ook diegene zijn die het mooiste design ontwerpt.”

 Kompany_220x198Kompany_shoe_220x198

En natuurlijk zijn er ook vrouwelijke fans, niet ladies?

Surf gewoon naar NIKEiD.com en laat de designer in jezelf los. Bovendien kan je een persoonlijke tekst voor Vincent Kompany laten aanbrengen op de Total 90. Sporty designen voor een voetballer en niet de minste: fun!

page loaded