Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgisch talent gespot bij LXP

Door Angelique op 31.01.2009

Belmodo.tv heeft alweer een Belgisch talent gespot, en deze keer bij LXP! Bij deze fantastiche shop in Antwerpen, kan je designeroutfits huren. Bezielster Ann Eyckmans is verzot op talent van eigen bodem en naast internationale kleppers als o.a. Balenciaga, Nina Ricci en eigen talent Tim Van Steenbergen heeft ze nu ook de Belgische Jessie Lecomte aan het lijstje met te huren topcreaties toegevoegd.

De 35-jarige Jessie Lecomte maakt naast Sandrina Fasoli en Cathy Pill, ook deel uit van de nieuwe generatie Belgische topontwerpers. Ze debuteerde in 2006 en hangt ondertussen met succes in de rekken naast vele groten in heel wat Parijse boetieks. Haar collectie is de verpersoonlijking van het architecturale zwart/wit met een rock'n roll retro-kantje, lovely!

Belmodo.tv is helemaal wild van de Jessie Lecomte cape & jurken, die we bij LXP hebben gespot. De ideale dresses voor een fijn feestje en dit moesten we uiteraard delen...check it out!

LXP_1_dresses

Als je de hele Jessie Lecomte collectie wil ontdekken, surf je even naar www.jessielecomte.com en alles over LXP vind je op www.l-xp.com

page loaded