Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Planet is een feit!

Door Tiany op 27.01.2009

Diesel houdt van big time fun en daarom opende Renzo Rosso de grootste Diesel winkel ter wereld in modestad Milaan. De 1500 vierkante meter grote shop werd dan ook met de toepasselijke naam "Diesel Planet" gedoopt. Deze mega huge flagship store zal alle Diesel collecties verkopen, van jeans en accessoires tot de kiddie kledij, maar ook alle exclusieve items die ooit in samenwerking werden gemaakt met andere merken, zoals bijvoorbeeld de Fiat 500 by Diesel.

diesel_planet_03

Uiteraard is Diesel Planet niet zomaar een shop, maar een ervaring die je moet ondergaan. Deze bijzondere winkel waar je qua inrichting mag rekenen op een mix van vintage en technologie, telt drie verdiepingen en een immense wenteltrap die de basis van het pand en het middelpunt van iedere verdieping is. Nog snufjes zijn een 360 graden spiegel waarin je jezelf van alle kanten kan bewonderen en voor de Diesel lovers is er een vintage afdeling waar de beste Diesel ontwerpen sinds de jaren 70 worden verkocht! Muziek is very "importante" voor Diesel Planet, daarom staat er permanent een draaitafel waar regelmatig bekende DJ's hun beats zullen draaien.

Renzo Rosso vierde de opening van zijn nieuwste telg in aanwezigheid van heel wat lovely celebs! We wish him all the luck ;o)

diesel_planet_01

diesel_planet_02

page loaded