Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pamela Andersons avontuur met Vivienne Westwood

Door Tiany op 26.01.2009

De grote modenummers verschijnen weliswaar pas in maart en dat betekent dat we normaal gezien pas dan kennis maken met alle luxe brand campagnes. Dat is dan buiten Belmodo.tv gerekend! Nadat we jullie al enkele beelden van Katie Holmes voor Miu Miu lieten zien...is het nu tijd voor die alom besproken campagne van Pamela Anderson voor Vivienne Westwood. 

pamela_gaat_VW_01pamela_gaat_VW_04

Borsten en de blode Baywatch babe staan uiteraard centraal in campagnebeelden die toch wel de nodige humor uitstralen en die typisch Westwood zijn met andere woorden niet echt conventioneel modieus. Hier en daar wordt Miss Pamela geflankeerd door Vivienne herself en haar betrekkelijk jongere man. Vivienne waagt het zelfs om in een van de beelden dezelfde jurk te dragen als La Anderson...aan jou om te oordelen wie de black dress beter draagt!

pamela_gaat_VW_02pamela_gaat_VW_03

page loaded