Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

En hier is ie dan: de Louis Vuitton by Kanye!

Door Tiany op 24.01.2009

Louis Vuitton presenteerde van de week zijn mannencollectie voor de F/W van 2009 en mister Kanye West was uiteraard van de partij, want....zijn langverwachte sneakers voor "de maison Vuitton" werden eindelijk de catwalk op gestuurd! Sommige exemplaren waren rood, anderen dan weer oranje en ook de zwarte varianten waren van de partij. Mister Marc Jacobs himself is heel erg in de wolken van het resultaat en wij van onze kant kunnen niet wachten tot ze aan de voeten van manlief hangen ;o)  

kanye_vuitton_01kanye_vuitton_02 

kanye_vuitton_03kanye_vuitton_04 

Wanneer je deze samenwerking in de shops mag verwachten is nog niet bekend en wij kunnen voor onze heren alleen maar hopen dat deze Kanye sneakers alsnog een beetje meevallen van prijs! 

page loaded