Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion For Walls by Branquinho

Door Angelique op 23.01.2009

Branquinho_Histoires_500x200

Veronique Branquinho heeft een nieuw kleurenpalet ontworpen voor Levis. Hiermee treedt de Belgische ontwerpster in de voetsporen van Christophe Coppens, die vorig jaar al meewerkte aan het Fashion For Walls project van de verfspecialist. 

Branquinho werd gevraagd om 5 nieuwe kleuren te creëren in samenwerking met Levis Colorlab. Wat een geweldig idee want hiermee verbindt de Belgische topontwerpster kleuren aan ambiances. Branquinho gaat ook in haar collecties steeds op zoek naar sferen, echte verhalen zeg maar, waarin mannen en vrouwen zich kunnen inleven. Dus is de naam 'Histoires' dan ook een logische gevolg voor de nieuwe Levis kleuren. Veronique Branquinho ontwierp voor deze fashionable verfcollectie vernieuwende kleuren: Moondust, Racin Green, Chalet Charme, Belle de Jour en Room on Fire. 

histoires_colors_300x200

Braquinho zegt zelf: "De verschillende kleuren komen volledig uit mezelf, mijn wereld, mijn gevoel...Het zijn aparte verhalen, die dan plots als puzzelstukjes kunnen samenvallen. Wie wil kan de kleuren dus zelfs onderling combineren. Hoewel ik dat zelf niet zou doen. Ik vind het belangrijk om een kleur, om een sfeer echt te beleven en op die manier door te trekken in de gehele ruimte."

Met deze wijze tips kan je dus nu ook thuis aan de slag en je muren gewoon in een designeroutfit steken! 

De Histoires by Veronique Branquinho collectie is vanaf maart te koop.

page loaded