Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend Alert: Tweed!

Door Tiany op 20.01.2009

Coco Chanel is onvermijdelijk een grote bron van inspiratie voor de vrouwelijke garderobe en met twee films over the lady in 2009 kan het ook niet anders dat Chanel klassiekers en -voor ons- the mainstream derivaten ervan meer dan ooit very wanted zijn! 

tweed_trend_alert_04

Luella, Peter Jensen en uiteraard Chanel gaan voor tweed!

Tip dus van belmodo.tv: ga vooral op zoek naar de tweed jacket. Met wat "chance" vind je een echt exemplaar in een of andere vintage shop of misschien biedt e-bay wel een alternatief, maar wij raden je gewoon aan om look-a-like exemplaren te scoren in shops als Zara, H&M en Mango! Combineer je kleine tweed jacket met een leuke skinny jeans, een witte marcel, leuke pumps en you'll be all over the fashion floor!   

tweed_trend_alert_01  Looking funky in tweed!

tweed_trend_alert_02 Beyoncé tweed!

page loaded