Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topdesigners for President!

Door Lies op 20.01.2009

Obama is net de kersverse president van de U.S&A en daar is Belmodo.tv heel happy om (Jeej!). Daarvoor hebben wij uiteraard mooie en gegronde politieke redenen, maar dat Obama ook nog eens veel van onze favoriete topdesigners inspiratie geeft, is een mooie bonus! 11 Amerikaanse topdesigners ontwierpen immers ter gelegenheid van Baracks inauguratie (vandaag dus), een speciale 'inauguratiecollectie'.

Diane Von Fürstenberg komt op de proppen met een katoenen 'hartentas' waarop de naam Obama prijkt en allerhande mooie woorden die de ontwerpster met de nieuwe president associeert. Zac Posen liet een t-shirt bedrukken met in het groot de datum van de inauguratie (en een leuk strikje!), en Donna Karan printte de slogan "inspire change" op de hare. En die 'change' komt vaak terug, want ook Alexander Wang drukte het woord in grote, zwarte letters op een spierwitte sjaal.

ZacPosenTDonnaKaran

AlexanderWangScarfDVF_INAG_220x198

De hele "Runway to change"-collectie is nog tot 21 januari te koop in de 'Presidential Inaugural Store' in Washington, maar omdat de kans heel klein is dat je daar nog zo snel geraakt -ook al is het weer een waardig excuus voor een overzeese shoppingtrip!- geven we je ook de online shop mee: pic2009.inauguralcollectibles.com.
De items kosten tussen de 30 en 150 dollar en de opbrengst wordt gebruikt om de kosten van de inhuldiging te dekken. Hmm, wij kunnen ons toch iets betere doelen bedenken hoor, dear Obama!

page loaded