Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Primeur: Essentiel Outlet in Antwerpen!

Door Lies op 17.01.2009

Alweer een prachtige primeur dankzij Belmodo.tv want begin februari opent Essentiel na Knokke en Maasmechelen ook een permanente outlet store in Antwerpen! En dit in de trendy Kammenstraat, die zo weer een supershop rijker is.
Het Belgische label Essentiel geeft jou dus de kans prachtige stuks uit vorige collecties te scoren, aan véél zachtere prijsjes. Zowel stuks uit de vrouwen-en de kidscollectie liggen er op je te wachten binnen enkele weekjes. Nog héél eventjes geduld uitoefenen dus.

Alvast bedankt Essentiel, om aan ons te denken in deze ambetante tijden van recessie!

En als je al zin hebt in een verse zomer, nog meer goed nieuws want de Spring/Summer 09 collectie van Essentiel kan je trouwens nu bekijken op www.essentiel.be en is vanaf vandaag te koop, uiteraard niet in de outlets ;o)!

essentiel_kids_SS09essentiel_woman_SS09Essentiel SS09

page loaded