Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De langverwachte Katie & Victoria pics

Door Tiany op 16.01.2009

Victoriaatje Beckham trekt na manlief haar kleren uit voor Armani en laat haar weelderige body zien in de Armani lingerie campagne S/S 2009. Het feit dat ze door mister Giorgio himself de extra job kreeg, zorgde ervoor dat ze aan een gigantisch trainingsschema begon...en tja, het resultaat mag dan ook gezien worden: she is looking smoking hot!

victoria_voor_armani_02

Wat Victoria's best friend Katie Holmes betreft, werd ook vandaag het eerste beeld gelanceerd van de langverwachte Miu Miu campagne starring Madame Cruise. De campagne werd geshoot door fotografenduo Alas & Piggott, dat eerder al Beckham fotografeerde voor Armani. Volgens hen verliep de Holmes-samenwerking zeer gesmeerd en ze waren dan ook erg tevreden met het resultaat. Het is trouwens Katie's allereerste modecampagne ever en ik voorspel nog meer van dat, cause it's looking good!  

KHolmesMiuMiuSS09_01

Ongetwijfeld zullen de "dear friends" vanavond een flesje bubbels kraken om de extra centjes te vieren ;o)

page loaded