Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Longchamp: Ceci est un IT Bag!

Door Tiany op 15.01.2009

De "it-bag" van het moment (zucht)...luxemerken vechten elk seizoen opnieuw om de titel en bombarderen dan ook de zogenaamde A-list celebrities met hun goodies in de hoop dat hun tas wordt opgepikt door het publiek en status van it-bag verwerft. Moeilijk nu met al die economische toestanden, maar bon! 

Longchamp houdt het daarom lekker eenvoudig en zorgt dan weer voor de juiste dosis humor met een canvas tas (met leren hendels) die de boodschap klaar en duidelijk maakt! De "Ceci est un IT Bag" van Longchamp is het resultaat en nu al on my wishlist, echt ge-wel-dig! Deze schitterende tas kan je online bestellen of gewoon scoren in een van de vele Longchamp boutiques.  

itbag_longchamp_01

it_bag_longchamp_02

page loaded