Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Barbie: het ultieme Fashion icon!

Door Tiany op 15.01.2009

Barbie viert op 9 maart 2009 een zeer belangrijke verjaardag, want ons dierbaarste "rolmodel" wordt maar liefst 50 jaar! Ze ziet er nog altijd beeldig uit en is met haar 30 cm nog steeds het kleinste model ooit, en toch werd voor deze belangrijke gelegenheid haar garderobe gigantisch uitgebreid met heel wat to-die-for ontwerpers outfitjes!

Grote modehuizen als Givenchy, Dior, Versace, Burberry en many more lieten zich volledig gaan en zorgden voor heel wat Barbie glamour. En ook al is er sprake van recessie en annuleren steeds meer modehuizen tijdens de fashionweeks hun shows, Barbie blijft het leven rooskleurig inzien en dat vinden we uiteraard geweldig, want tijdens de New York Fashion Week wordt er een heuse show georganiseerd met levensechte Barbies die in Barbie-inspired designer creaties de catwalk zullen betreden. Wij verwachten dus heel wat classy glamour!

Bij deze laten we jullie al een beetje genieten van enkele creaties die speciaal voor het ultieme Fashion Icon aka Barbie werden gemaakt...enjoy!

barbie_03 Barbie by Dior

barbie_02 Barbie by Versace

barbie_04 Barbie by Givenchy

barbie_01 Barbie by Zac Posen

barbie_05 Barbie by Burberry

page loaded