Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topcollectie in the picture

Door Angelique op 14.01.2009

Een van onze favoriete designers is ongetwijfeld JC/DC! En de Franse designer staat voor seks, drugs en rock'n roll, niet expliciet natuurlijk maar suggestief met heel veel crazy prints en overvloedig kleurgebruik. En net dat vinden we oh zo cool. Deze 'oude rot in het vak' doet het ook dit seizoen weer samen met Lee Cooper met deze keer als thema Rock 'n Roll Circus.

De liefde, die JC/DC koestert voor fun, muziek en kunst wordt weerspiegeld in de übercoole 'polka dot' motieven en een ode aan het Jackson Pollock schilderij. De jeans is geïnspireerd op de Lee Cooper 5 pocket basic, gebracht in skinny versie, de favoriete jeans van JCDC.
En dit zijn onze favorieten

Boy-AngeDevo

PollackBig-ny

De samenwerking tussen Lee Cooper en Jean Charles de Castelbajac loopt sinds een paar jaar en krijgt big respect om zijn authenticiteit. En uiteraard ook van ons want Belmodo.tv betreft is deze samenwerking anno 2009 een 'in the picture' plaats absoluut waard!

JC/DC weetje! Wist je trouwens dat bij het heel erg kleine JC/DC designerteam een Belgische ontwerpster tekent? Tzigane de Braconier, een supertoffe madam uit het Leuvense is al ruim 2 jaar de rechterhand van de grootmeester. Een creative name om te onthouden, zeker weten!

page loaded