Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rush to Mango voor Sandrina Fasoli

Door Tiany op 14.01.2009

Goodie, goodie, goodie! Morgen 15 januari ligt de beeldige collectie van Sandrina Fasoli voor Mango dan eindelijk in de rekken van de Spaanse winkelketen. Zoals we je al eerder lieten weten; verwacht je aan mooie, sobere maar stijlvolle zijden creaties in de typische look van de Belgische designers en dit allemaal aan een lekker zacht Mango prijsje! 

Ladies succes, ik weet nu al waar ik morgen te vinden zal zijn ;o)

Trouwens ladies, je kan dit jaar ook stemmen op Sandrina Fasoli, de collectie voor Mango komt namelijk in aanmerking voor een ELLE Style Award for Best Belgian Designer (check dus www.elle.be en stem!) 

fasoli03

fasoli05

fasoli04

page loaded