Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel goodie to die for

Door Tiany op 13.01.2009

In december 2008 pakte Mr. Lagerfeld uit met zijn pre-fall collectie getiteld "Paris to Moscow", need I say more dat deze schitterende collectie geïnspireerd werd op het koude Rusland en dus bomvol zit met wanna have items! Een van die must have items bengelde gisteren aan het "polske" van niemand minder dan Lily Allen en vergeef me, maar plots voel ik een klein aanvalletje van jalousie. Want geef toe, zo'n een geweldig Russian doll clutch tasje met typische Chanel schakel ketting is toch gewoonweg iets dat je absoluut wil, ook al past er ongetwijfeld 3 keer niets in, het tasje is subliem en zou niet mis staan aan mijn eigen "polske"! Damn, some girls have all the luck!

russian_doll_clutch_01

page loaded