Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Puma Nomad Store

Door Tiany op 09.01.2009

Té Gek! Puma trekt de wereld rond met haar zogenaamde Puma Nomad Store die gedurende 2009 in verschillende wereldse havens zijn deuren zal openen voor het publiek. De geweldige creatie bestaat uit 24 containers die per schip rond onze aardbol verplaatst worden. De foto's zien er veelbelovend uit: 3 etages van containers waarin je naast een Puma shop, kantoren, pers ruimtes ook nog een bar en lounge area kan vinden. Deze nieuwe mobile Puma flagship store is echt een state of art! De locaties waar deze store zal staan heb ik helaas nog niet kunnen traceren, maar wereld havenstad Antwerpen lijkt me hiervoor toch perfect, niet?! Bon, ik probeer de nodige instanties te contacteren om het traject van de Puma Nomad Store te achterhalen...keep you posted dus! 

puma_nomad_04

puma_nomad_02

puma_nomad_03

puma_nomad_01

page loaded