Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kanye doet het met Louis Vuitton

Door Tiany op 09.01.2009

Dat Kanye dol is op mode en in de fashion business wil stappen is al langer bekend en nu worden ook de geruchten dat mista West in zee zou gaan met Louis Vuitton bevestigd! Goodie Goodie Goodie, want dat betekend dat we binnenkort een sneakerlijn van de rapper en het luxe modehuis mogen verwachten.

Heel veel details over de collectie wil Kanye nog niet kwijt, kwestie van de hype te doen leven, maar wij kunnen je alvast vertellen dat de sneakers vanaf juni in de winkels zullen liggen. Mr. West is trouwens goed bezig met het verwezenlijken van zijn modedroom, want naast deze samenwerking en zijn eigen collectie Pastelle, heeft hij ook nog een samenwerking lopen met Nike. We just love the man!!!!

kanye_01

page loaded