Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rits wondertjes

Door Tiany op 07.01.2009

Dé E-bay van de doe-het-zelvers Etsy.com is een van mijn favoriete sites die ik zeker wekelijks even bezoek om eens te checken waar onze wereldse creativo's mee bezig zijn...Op deze site kan je echt wonderbaarlijke & vooral unieke items vinden en kopen  die het leven van elke fashionista aangenamer kunnen maken.  Tijdens mijn wekelijks Etsy bezoekje botste ik op de pagina van een zekere Kate Cusack die geweldige dingen doet met ritsen, haar zogenaamde "Zipper Jewelry" bestaat uit een collectie broches, armbanden en kettingen die alle rits verbeelding tarten (ik wist echt niet dat een rits zooo interessant en stijlvol kon zijn!). Met andere woorden very nice en unieke accessoires die zeker eens het checken waard zijn!

www.etsy.com

zipper_01

zipper_02

zipper_03

zipper_04

page loaded