Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chloé‘s New IT bag

Door Tiany op 05.01.2009

Het leven van een fashionista is allerminst goedkoop en zeker niet als je om de vijf botten wordt gebombardeerd met weer een geweldige must have! Deze keer is mijn oog en vooral mijn hartje gevallen voor de nieuwe Chloé bag die om een of andere bizarre reden gedoopt werd tot de Chloé Paraty. Nadat het goedje aan de schouder bengelde van Katie Holmes en Mary Kate Olsen, werd het modehuis gebombardeerd met aanvragen. Gevolg is dus, dat je bijgod ook nog eens op een wachtlijst moet staan om geld uit te geven omdat Paraty zelfs op net-a-porter uitverkocht bleek te zijn! 

Chloé zorgde in het verleden al ettelijke malen voor dé IT bag van het moment (denk aan de Paddington die onweerstaanbaar was) en nu hebben ze met Paraty weer een wanna-have to die for. I love the bag & really want it en aangezien de lotto nog niet veel heeft opgebracht ben ik bij deze ijverig op zoek naar een vijfde job ;o) 

paraty_01

paraty_03

paraty_02

page loaded