Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Solden op het net

Door Angelique op 04.01.2009

Gisteren zijn de solden officieel van start gegaan en dat zullen we geweten hebben! Oh my god, ik wist niet dat er zoveel mensjes tegelijkertijd op straat konden komen voor wat? De S-O-L-D-E-N :o) Ja ook ik heb het niet kunnen laten om even richting Gent centrum te trekken maar ik stond al na 1 uur terug thuis!

Natuurlijk shoppen we graag tegen een verlaagde prijs maar wij van Belmodo.tv worden soms een beetje knettergek van massale shoppinghysterie én daarom geven we jullie met plezier een overzicht van de beste e-shops, die ook supersolden houden.

Goed om te weten is dat Belmodo.tv binnenkort e-shops als een nieuwe rubriek bij SHOPS zal lanceren!

http://www.asos.com/

asos_300x200

As Seen On Screen, wil eigenlijk aantonen dat je de look van de sterren heel makkelijk kan nabootsen én dit ook een stuk goedkoper. Doorheen het jaar geeft Asos sowieso regelmatig kortingen maar tijdens de echte afprijsperiodes, doen ze er nog een dikke lap bovenop. Belmodo.tv is een grote én zeer tevreden klant bij Asos. Dus deze webshop is 100% te vertrouwen en levert bijzonder snel, binnen de 3 dagen...Oh we love Asos, she's one of our best friends ;o)

http://www.e-luxury.com/

eluxury_300x200

Dit is een van onze favoriete e-shops alleen raden we ten sterkste af er iedere dag heen te surfen want dan zal tante Visa het niet overleven...check het vooral zelf even. E-luxury is wat ons betreft dé e-shop voor de designerbags tegen iets zachtere prijzen!

http://www.laredoute.be/

laredoute_300x200

Het Franse postorderbedrijf La Redoute doet tijdens deze soldenperiode ook wat extra's hoewel je er ook tijdens het jaar vaak voordeelkoopjes kan doen.

http://www.net-a-porter.com/

netaporter_300x200

Ook een designer e-shop, die wekelijks nieuwe hotties binnen heeft is Net A Porter. In deze solden periode vind je er designer must-haves tegen maar liefst -50%! Een slimme investering, zeggen wij dan :o)

http://www.verso.be/

verso_300x200

De shop der Belgische shops, Verso uit de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen heeft sinds vorig jaar ook een online shop. Op verso.be tref je er een uitgebreide collectie aan Italiaanse en andere toplabels en ook online is het soldentijd bij Verso. Check it out!

http://www.welikefashion.com/

welikefashion_300x200

De Nederlandse We Like Fashion webstore doet het met het motto 'Dress like a celeb'. Op deze site vind je fashion in de stijl van bekende sterren, van de tas van Sienna Miller tot de tight jeans van Kate Moss. Leuk om weten is dat bij bestellingen boven €100,00 er gratis geleverd wordt.

http://www.3suisses.be/

3suisses_300x200

Ooit begonnen als postorderbedrijf maar nu dus ook een grote e-shop. En na de collectie van Veronique Branquinho hebben wij 3Suisses weer helemaal herontdekt. Je treft er zelfs al afprijzingen op de nieuwe spring/summer collectie. Dus ook hier heel het jaar door interessante prijzen te spotten...

Belmodo.tv wenst je veel plezier, is het nu op straat of op het net : have some really crazy shopping fun ;o) !

page loaded