Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Winehouse anno 2009

Door Angelique op 04.01.2009

Sinds dag 1 dat we Amy Winehouse kennen als verdronken, maar o zo schone stem én als soms zeer geslaagde maar vaker erg mislukte fashionista...hebben al 100.000 roddels de ronde over deze superster gedaan. Het ziet er voor dit jaar naar uit dat Amy, die de afgelopen 2 jaar vaak heel erg negatief in de pers kwam, anno 2009 haar leven gaat beteren.

amy_winehouse_220x198

De soulzangeres zal zich concentreren op een nieuw album en zou misschien een kledinglijn gaan ontwerpen voor Fred Perry. Volgens de Britse krant The Sun vertelde ze deze toekomstplannen aan de barman van haar vakantieresort in St. Lucia. En ja ze was super enthousiast en nee, ze zou niet gedronken hebben!

Amy wordt de laatste tijd vaker gespot in een t-shirt van Fred Perry maar of ze daarom ook al ontwerpster en gezicht van het retro-brand zal worden, wou de woordvoerder van het label niet bevestigen.

Dus houden we jullie alweer op de hoogte!

page loaded