Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flash Forward naar H&M spring/summer 2009

Door Tiany op 02.01.2009

Het is misschien de ver van je bed show, omdat het buiten weliswaar ijs en ijskoud is en omdat de solden nog voor de deur staan, maar toch zijn wij al bezig met de trends voor komende zomer. En omdat het ook belangrijk is om een beetje aan de centjes te denken houden we het budgetvriendelijk en geven we je al een beeld van de toch wel schitterende H&M Spring/summer 2009....Ahh we just LOVE the Swedish brand!

H&M gaat deze zomer helemaal de retro-romantische toer op enerzijds, anderzijds mag je je ook verwachten aan smaakvolle safarilooks en designs die uit de archtitecturale wereld komen. Zongebleekte  tinten worden afgewisseld met neon kleuren en dierenprints zijn het alternatief op frèle bloemetjes motieven. H&M promoot deze zomer ook de zogenaamde layers, dat betekent dat je gerust je jurkje over een afgewassen jeans mag dragen en denk eraan dat mouwen en broekspijpen oprollen echt een must is! Verder zien we veel geweldige blazers die je outfit de nodige cachet geven, maxi vormen versus zeer nauw aansluitend en kort versus ultra lang...echt allemaal very nice en met de nodige creatieve styling very high fashion wat ons betreft! Aan de nodige accessoires heeft H&M ook gedacht en als we de Zweden mogen geloven moet je vooral aandacht besteden aan armbanden en ceintuurs (2 van mijn favourite accessoires!). Ook de collectie pumps wordt verder uitgebreid en ik kan al niet wachten tot ik ze allemaal in huis kan halen, want ze zijn weer geweldig! Denk dus aan paarse enkellaarsjes, beige pumps met stevige hakken en plateaus en nog meer van die goodies coming your way very soon.

Drie zeer uiteenlopende thema's dus die er uiteraard voor zorgen dat zowat iedereen wel zijn ding zal kunnen vinden in de H&M trends collectie. Laat de zon dus maar komen, want wij hebben er alvast echt veel zin in!

springsummerhm04 springsummerhm05

springsummerhm03 springsummerhm01

springsummerhm02 springhm200906

page loaded