Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stay Glam 2009 Wishes

Door Tiany op 01.01.2009

Sweeties, naast de duizend sms'jes die jullie de afgelopen 24 uur hebben mogen ontvangen met de allermooiste en beste wensen....willen wij van Belmodo.tv jullie uiteraard ook een Glam New Year toewensen.

new_year_2009_03

Don't let the crisis rule your game! Blijf dus genieten van elke seconde, blijf vooral lekker lachen, dansen en er very nice uitzien! Leer genieten van de eenvoudige mooie dingen des levens en wees creatief, we zullen je daarbij zeker en vast mee helpen! En ja, de verwachtingen zijn niet al te rooskleurig voor 2009, maar dan moet je zelf maar het mooi weer maken, dus zorg voor dat beetje veel FUN....it can only get better en bovendien zijn er zo veeeeeeel meer mensen die het zowat met niets moeten doen. 

new_year_2009

new_year_2009_01

LIVE,  LOVE  & LAUGH sweeties.....best wishes en een dikke kus van Belmodo.tv  

new_year_2009_04 

page loaded