Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Remember Stephanie Seymour?

Door Tiany op 31.12.2008

Kennen jullie Stephanie Seymour nog? Wel, deze supermooie mama van 4 kids is duidelijk op haar veertig hotter dan hot want het legendarische model is gestrikt voor de Spring Summer 2009 campagne van Valentino.

stephanie_seymour_220x300 stephanie_seymour_01

Deze Amerikaanse schone behoort tot de top van de jaren '90 supermodels. Seymour won op haar 15de Elite Model, ze was lingeriemodel voor o.a. Victoria Secret, ze stond meerdere keren op de cover van Playboy en in 1998 bracht ze haar boek 'Stephanie Seymour's Beauty Secrets for Dummies' uit.

Op dit moment vervoegt ze de nieuwe rage: de terugkeer van de oldskool supermodellen, die poseren voor grote modehuizen. Dus na Claudia Schiffer voor D&G, Linda Evangelista voor Prada en Naomi Campbell voor YSL nu dus ook Stephanie Seymour voor Valentino. En wij vragen ons natuurlijk af who's next?

page loaded