Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grote fashioncrisis op komst

Door Angelique op 30.12.2008

Het gaat echt niet goed in fashionland! Na het sluiten van de prestigieuze expositie Mobile Art kondigt Chanel nu ook aan dat het modehuis 200 werknemers in 2009 zal moeten ontslaan. Dat meldt de Britse krant The Guardian.

Verder in modeland gaat het ook juwelenbrand Bulgari en modehuis Prada niet voor de wind. De groten der aarde boeken minder winst en moeten dus maatregelen nemen. Heel schokkerend voor de Italiaanse fashionistas als plots in het straatbeeld van Milaan een grote affiche opduikt met 'uitverkoop' op de vitrine van de legendarische Prada store...

We hopen dan ook dat de Belgische brands en stores deze economische crisis zullen trotseren!

page loaded